• Home
  • /
  • Archive by category:
  • Sexual Health

Succesverhaal clomid

Main / Sexual Health / Succesverhaal clomid

Ik ben nog maar net begonnen met het hele traject, 7 dgn geleden gestart met primolut en volgende week clomid. Iemand hier ervaring met voor een tweede keer het traject in? Love Niet meer actief. Het is inderdaad heel heftig allemaal. Eerst had ik geen eisprong. Als een volgende zwangerschap uitblijft Als je eerste kindje spontaan kwam Opnieuw in behandeling na zwangerschap Kinderwens en gezinswens Borstvoeding en vruchtbaarheidsbehandelingen Wat vertel je je andere kind eren?

Veel succes aan iedereen!

How many amlodipine to overdose

Eind november dat jaar is onze drieling geboren. Bij mij is het dus niet gereset.

Ga naar pagina ...

Wij zijn inmiddels anderhalf jaar bezig om zwanger te worden. Volgende week naar de gyne voor een echo om hopelijk! Je gebruikt een verouderde webbrowser. Zo kom je de wachtweken door Vrijen: Na veel gegoogeld te hebben uiteindelijk besloten om voor een second opinion naar het UZ Gent te gaan.

Famotidine 30 mg

Na 3 maanden poging 2. Ik realiseer me ook na jullie verhalen nog meer hoeveel geluk ik heb gehad dat ik al bij de tweede dosis een eisprong kreeg en direct zwanger bleek te zijn. Alvast mercikes voor de uitleg! Dus toen kon die succesverhalen wat minder goed aan.

Verliep de zwangerschap ook goed? Maar zonder hulp was het me niet gelukt Dit sloeg bij mij niet aan maar dat hadden ze snel genoeg door. Bij ons werkte die achteraf gezien niet.

Informatie

Wat konden we zelf doen om de vruchtbaarheid te vergroten en PCOS de baas te zijn? Ze zijn nu net 3 geworden en doen het super goed. Onregelmatige cyclus, ineens toch zwanger in augustus zonder maandstonden gehad te hebben dus geen weet van een eisprong!!!

Gelijk zwanger inmiddels alweer een ventje van 10 maanden en nog 5 cryo's.

Upper respiratory infection amoxicillin dosage

Ik kreeg kijkoperatie omdat, Heb van mijn ex in het verleden chlamydia heb gehad, dus dan kunnen ze het met een foto niet zien of je eilijders door gankelijk zijn, Dus vandaar de operatie, Maar helaas dikke ontsteking gehad, 5 dagen ziekenhuisopname,Maar wat wel positief was dat beide eilijders doorgankelijk waren, Maar nu zijn ze wel bang dat 1 eilijder dicht geslipt is door die dikke ontsteking, Maar ze willen mij niet weer die kijkoperatie geven, En ik wil het zelf ook niet, Angst zit er toch wel!

En zwanger, maar na 3 weken een miskraam. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven.

More: